Căutare MDM

Buletin

DTC P0350 PE HYUNDAI H1

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45862 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema DTC P0350 la HYUNDAI H1
Bună seara: Este o autoutilitară Hyundai H1, motor de 2,4 litri, cutie de viteze sincronizată sau manuală. An 2007. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45877 prin manual-mecanic
Ei bine, ar trebui să verifici conectorul bobinei care se defectează, să vezi dacă s-a pierdut curentul pozitiv, precum și masa.
În cele din urmă, verifică continuitatea la ECU (computerul motorului). Dacă totul este în regulă, ar trebui să vezi dacă semnalul iese din ECU
cu o lunetă de obsidian ca să vezi dacă problema este în ECU. Sper că rezolvi problema și că ajutorul ți-a fost de folos.
Când o rezolvi, scrie-mi ca să știu ce ai găsit.
BINE.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45881 prin manual-mecanic
Mulțumesc, o să fac testele pe ele.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45915 prin manual-mecanic
Salut, le-am testat deja. Pur și simplu nu am osciloscop și nu le pot rula cu un osciloscop.

Are continuitate (și prin urmare tensiune) de la ECU la injectoare (teste cu diode bicolore și un multimetru).
Se oprește din trimis impulsuri către injectoare doar când apare defectul la cilindrii 2 și 3, dar bobina funcționează.
Trebuie să fac totuși un test de presiune la pompa de combustibil; această dubă necesită un adaptor pentru acest test.