Căutare MDM

Buletin

Vibrații în caroseria unui Mitsubishi L200

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 5 luni #53037 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Vibrații în caroseria Mitsubishi L200
Salut, am aceeași problemă. Caroseria vibrează în treptele a 3-a și a 4-a. Am schimbat deja rulmentul central, am schimbat cele 2 suporturi motor, am schimbat suporturile cutiei de viteze, am schimbat uleiul diferențialului, cutiei de viteze și al cutiei de transfer și tot la fel. Vibrația persistă în principal în treptele a 3-a și a 4-a. Mașina mea este un Mitsubishi L200 4x4 din 2008. Mă poate ajuta cineva să aflu ce piesă trebuie să înlocuiesc și să-mi spună unde este de fapt problema?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 4 ani și 7 luni #54178 prin manual-mecanic
Salut, ai reușit să rezolvi problema? Și mie mi se întâmplă același lucru. Am schimbat deja jumătate din mașină și nimic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 4 ani și 6 luni #54187 prin manual-mecanic
O mașină care vibrează ar putea fi, cel mai probabil, din cauza discurilor de frână deformate. De asemenea, modificările temperaturii frânelor ar putea fi motivul pentru care caroseria vibrează.