Căutare MDM

Buletin

Vibrații în caroseria unui Mitsubishi L200

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #45730 prin manual-mecanic
Vibrații în caroseria Mitsubishi L200 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, vă spun, am un Mitsubishi L200 diesel, an 2010; se întâmplă ca atunci când ajung la anumite turații, 1500 până la 2000 rpm, caroseria vibrează nebunește, începe când sunt în a 3-a și trec în a 4-a pe la 60 km/h, dar de exemplu dacă trec de la a 3-a la a 4-a pe la 70 km/h, aproximativ 2500 rpm. Nu vibrează deloc, punându-l în 4x4 H vibrează și el, dar în 4x4 L nici nu tresare; Am schimbat deja arborele de transmisie spate, kitul de ambreiaj și rectificarea volanului, am demontat și arborele de transmisie față și am încercat fără el dar tot vibrează, am schimbat rulmenții diferențialului spate, s-au făcut și alinierea și echilibrarea, de fapt are anvelope noi, dar vibrația tot există și nu scade deloc, merită menționat că dacă opresc accelerarea nu vibrează, dar când accelerez, simți că vibrația începe din față și se transmite în toată caroseria, sper că mă puteți ajuta, vă mulțumesc foarte mult!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #45733 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Vibrații în caroseria Mitsubishi L200
Salut, verifică suporturile (flectoarele) motor-transmisie în caz că sunt rupte sau slăbite și dacă totul se mișcă când accelerezi...cu respect!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #45758 prin manual-mecanic
Dragă prietene, L200 are în interior un arbore de echilibrare care se sincronizează cu reperele respective. Dacă nu este în stare perfectă, în loc să absoarbă vibrațiile motorului, generează și mai multe. Sper că aceste informații îți sunt utile... ;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 2 luni #52315 prin manual-mecanic
Stimate domn:

Ați rezolvat problema? Am exact aceeași problemă... O am de când am înlocuit kitul de ambreiaj și am montat o supapă.

Vă rog să-mi spuneți dacă ați reușit să o remediați.

Mulțumesc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 4 luni #53036 prin manual-mecanic
Salut, am exact aceeași problemă. În treapta a treia vibrează puțin, dar imediat ce fac 4 la 60 km caroseria vibrează excesiv. Am schimbat deja rulmentul central, am schimbat cele 2 suporturi motor, am schimbat suporturile cutiei de viteze și vibrația este tot aceeași în treapta a 3-a și a 4-a. Mă poate ajuta cineva pentru că vibrația este tot aceeași și vreau să știu ce trebuie să înlocuiesc pentru a vedea dacă problema este la cutia de viteze sau ce este în neregulă.