Căutare MDM

Buletin

Lumina de stop la jeep grand cherokee din 1997 nu se aprinde

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #45746 prin manual-mecanic
haaaaa sunt cam pierdut, există lumini de poziție care sunt cele care vin de la prima curbă, cu această curbă se aprind luminile plăcuței de înmatriculare și niște roșii de la becul principal, dar nu sunt luminile de frână, dacă frâna nu se aprinde și verifici curentul și totul este în regulă până la soclu atunci este becul dacă nu ajunge semnal de alimentare atunci verifici siguranța, acestea pot fi în interiorul vehiculului sau în compartimentul motorului, uneori sunt pe ambele părți, dacă sunt toate în regulă îți mai rămâne becul pedalei, scoate-l și fă o punte în conectorul său pentru a verifica dacă se aprinde sau nu, adică amintește-ți când apeși butonul becului lumina este stinsă, dacă nu-l apeși trebuie să se aprindă, cu alte cuvinte, deschide continuitatea și închide continuitatea, dacă prin magie nimic din toate acestea nu s-ar întâmpla ar fi cablaj sau unul dintre conectori care nu face contact bun, verifică bine masa, acum dacă s-ar aprinde vreo lumină de frână ar fi mai ușor și să faci din nou conexiunea de la acel cablu care funcționează, doar semnalul sau pozitiv, cum vrei să-i spui. Împământarea trebuie să fie întotdeauna nouă. Este un cablu care se conectează la orice pin care se leagă la masă. Dacă nu îți este clar, trimite-ne o fotografie cu care lumini sunt aprinse și care nu. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #45754 prin manual-mecanic
Salut Ismael53, îți spun că am schimbat deja comutatorul pedalei de frână. De fapt, am schimbat și cablajul, deoarece se pare că avea un scurtcircuit pentru că era ars comutatorul. O să continui să caut. Va trebui să demontez interiorul ca să pot urmări linia. Să vedem dacă nu cumva e vreun cablu ciupit sau ceva de genul ăsta. Îți spun eu:

1. Schimbă siguranțele
2. Schimbă becurile
3. Schimbă cablajul
4. Schimbă comutatorul de frână
5. Acum am schimbat releul

și, ei bine, încă aștept ca cineva să rezolve problema asta
sau să-mi recomande un electrician bun în Cuernavaca, Morelos, Mexic.

Mulțumesc.:(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #45755 prin manual-mecanic
Salut kikimec, uită-te la becul sau întrerupătorul din pedală, l-am schimbat deja, de fapt, azi am cumpărat altul și o să-l schimb din nou (crezând că, fiind o piesă electrică, uneori au tendința să se defecteze), am schimbat deja toate siguranțele interne și și revelatoarele și am verificat deja la exterior și niciuna nu este arsă. O să verific ce-mi spui despre masă și o să curăț bornele și conectorii sperând că asta a fost, pentru că pur și simplu nu s-a aprins de nicăieri. Îți spuneam că atunci când conduceam camionul (apropo, este un Grand Cherokee Limited din 1997, 6 cilindri, 4x2) am primit doar un mesaj care a durat vreo 10 secunde, defecțiune la stopuri și asta a fost tot, iar mesajul ăla nu a mai apărut. Încă ceva: cum încarc fotografiile?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #45757 prin manual-mecanic
Bună ziua, unele comutatoare pentru pedala de frână au un reglaj al distanței. Încearcă să-l scoți de pe pedală. Dacă frânele se aprind când sunt eliberate, ar trebui să se elibereze când le apeși. Nu știu dacă mă explic corect. Uneori, dacă maneta de frână nu este la aceeași distanță, când apeși pedala, aceasta rămâne apăsată și nu se aprinde. Adică se aprinde când nu este apăsată.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #45803 prin manual-mecanic
Salut Ismael 53, am încercat deja ce mi-ai spus și din păcate binecuvântatele stopuri tot nu se aprind. În weekend am demontat stopurile spate și al treilea stop. Am urmărit fiecare cablu, am curățat bornele, am urmărit cablurile care merg la un senzor care se află sub scaunele din spate și am urmărit cablurile până unde sunt siguranțele interne și nimic. Am schimbat becul. Am încercat ce a menționat Ismael și nimic. Mi-au recomandat unul electric. O să-l iau în următoarele zile pentru că nu știu ce ar putea fi. În avans, mulțumesc celor care m-au sprijinit.