Căutare MDM

Buletin

Lumina de stop la jeep grand cherokee din 1997 nu se aprinde

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45810 prin manual-mecanic
Uite, nu știu dacă ăsta e cazul tău, dar există vehicule franceze echipate cu o unitate numită BCI care controlează întregul sistem electric și se defectează în felul acesta, dar nu sunt sigur dacă o are. E ca un mic computer negru. Verifică dacă există pentru că dacă există, aceea ar fi problema. Dacă ai verificat deja totul și e în regulă,

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45820 prin manual-mecanic
Salut Kikimec, unde ar putea fi amplasat senzorul pe care îl menționezi? Singurul lucru pe care l-am găsit a fost un senzor situat sub bancheta din spate și are o săgeată care funcționează împreună cu senzorii de viteză pentru a activa frânele. Are acronimul CAB și o săgeată care trebuie să indice spre partea din față a vehiculului; altfel, nu va funcționa. Ar putea fi senzorul la care te referi? Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45825 prin manual-mecanic
În caz că ești deja disperat, o să-mi dau cu părerea despre ce aș face: aș scoate un cablu pozitiv de la baterie, aș pune o siguranță (cu cutia ei), aș duce-o la pedalier, de acolo aș lua un alt cablu la stopuri și apoi aș „elimina” pozitivul de la cablaj (ai grijă, mai întâi diferențiază care e cel de la frână) și „sfânta Paște” cum se spune...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45830 prin manual-mecanic
La naiba, n-am văzut unde se pune la modelul tău. Am un client cu Cherokee-ul ăla. O să-l sun ca să vină să verifice înainte să greșești și să distrugi ABS-ul. Hahaha.
Te anunț dacă ajunge. În orice caz, poți să-l recablezi, e mai ușor de instalat. Hahaha.