Căutare MDM

Buletin

Numele acestei piese: Motor Elantra 2011 (corectat)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni - Acum 11 ani și 5 luni #45705 prin manual-mecanic

Prieteni de forum, puteți să-mi spuneți vă rog cum se numește piesa pe care o evidențiez în imaginea cu motorul? Trebuie să o cumpăr, dar nici măcar nu-i știu numele. Motorul este de la un Elantra GLS din 2011, versiune americană. Dacă știți și voi un site de unde o pot cumpăra, cu atât mai bine. Dacă nu, o voi căuta după nume.

Mulţumesc anticipat.
Ultima editare: acum 11 ani și 5 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #45715 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la această temă: Numele acestei piese: Motor Elantra 2011 (corectat)
Salut, se pare că este un actuator de clapetă de accelerație (pentru galeria de admisie variabilă), cunoscut și sub numele de capsulă, un plămân vacuum, care va fi controlat de electrovalva văzută mai jos, din care provin tuburile vacuum. Presupun că este responsabil pentru acționarea unui arbore de clapetă de accelerație pentru a canaliza aerul printr-o cale convenabilă a galeriei de admisie (fie mai scurtă, fie mai lungă...).

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #45728 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la această temă: Numele acestei piese: Motor Elantra 2011 (corectat)
Mulțumesc, Ismael. Comentariul tău m-a ajutat să găsesc numele. L-am căutat în engleză ca ACTUATOR și așa am găsit magazinele de unde l-aș putea cumpăra. M-ai scos dintr-o încurcătură.

Mulțumesc încă o dată.