Căutare MDM

Buletin

Arbore cotit Kia Picanto compatibil cu I10?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #45539 prin manual-mecanic
Arbore cotit Kia Picanto compatibil cu I10? Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor,
sunt nou și începător, adică sunt pierdut când vine vorba de mecanică, dar trebuie să verific dacă arborele cotit al unui Kia Picanto este compatibil cu un Hyundai I10. Dacă codurile motorului se potrivesc (G4HG), înseamnă că arborii cotiți sunt la fel?
Am căutat pe internet informații despre I10, dar nu am găsit manuale de service, liste de piese sau altceva...:(
Mă puteți ajuta, vă rog?
Mulțumesc foarte mult...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #45622 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Arbore cotit Kia Picanto compatibil cu I10?
Verificați dacă cilindreea este aceeași, deoarece poate varia în acest sens, dar dacă codul motorului este același și cilindreea este aceeași, este posibil să fie și ea aceeași.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45750 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Arbore cotit Kia Picanto compatibil cu I10?
Mmm, nu e întotdeauna așa. Uneori se schimbă înălțimea puțurilor. Cel mai bine e să o iei și să o măsori. Acum, de ce vrei să o schimbi? Ce s-a întâmplat? De ce nu o rectifici?