Căutare MDM

Buletin

Tsuru III model 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #45478 prin manual-mecanic
Modelul Tsuru III din 2003 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, ce mai faci? Ei bine, iată o defecțiune intermitentă la injecția de combustibil, este un Nissan Tsuru III care după ce a lucrat la el între 90 și 180 de minute (nici înainte, nici după) începe să zdruncine, este imposibil să accelereze și chiar se oprește; nu prezintă coduri de eroare, următoarele au fost deja înlocuite: bobina, cablurile, capacul și discul distribuitorului (perie), regulatorul de combustibil, senzorul TPMS, pompa de combustibil (de 4 ori cu piese de schimb originale); corpul clapetei de accelerație a fost spălat temeinic, conductele senzorului MAF și ale supapei IAC au fost spălate și verificate, conductele de combustibil nu sunt înfundate, filtrul de combustibil este nou.
Am monitorizat tensiunea pompei și oscilează între 13,02 și 13,65v, această ultimă citire este atunci când mașina se defectează; releul a fost și el uzat.
Dacă cineva are sugestii sau îndrumări în acest sens, aș fi infinit recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #45482 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema modelului Tsuru III din 2003
Aș vrea să știu ce motor folosește pentru a încerca să ajute. Am mai văzut probleme similare la motorul unui Nissan Tsuru GA16.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #45496 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema modelului Tsuru III din 2003
Într-adevăr, este vorba de GA16