Căutare MDM

Buletin

Problemă cu dispozitivul de fixare la Chevrolet Optra

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #45471 prin manual-mecanic
Bună dimineața...
Am o problemă cu o mică scurgere de ulei de la cutia de viteze, prin elementul de fixare al axului stâng care este atașat la cutia de viteze. L-am schimbat de două ori până acum și scurgerea este încă acolo. Nu știu exact care este problema care cauzează scurgerea. Dacă cele două elemente de fixare de pe ambele părți, stânga și dreapta, au fost instalate corect... Nu știu dacă ar trebui să cred că ar putea fi vorba de faptul că axul în sine, atunci când se rotește, provoacă deteriorarea din cauza unui fel de răsucire sau îndoire. Vă rog să mă ajutați să confirm această problemă... Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #45477 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema dispozitivului de fixare al Chevrolet Optra
Ar trebui să împingi garnitura mai înăuntru, dacă poți, sau puțin mai în afară. Dacă arborele este uzat acolo unde alunecă garnitura (mulți kilometri...), se potrivește întotdeauna în acea canelură și nu se strânge corect. Cheia este să te asiguri că nu freacă acolo unde se întâmplă întotdeauna. Noroc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.