Căutare MDM

Buletin

Problemă cu dispozitivul de fixare la Chevrolet Optra

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #45471 prin manual-mecanic
Bună ziua, prieteni.
Am o problemă cu o mică scurgere de ulei de la transmisie, provenită de la garnitura de pe axul stâng atașat la transmisie. Am înlocuit-o deja de două ori, dar scurgerea persistă. Nu sunt sigur ce cauzează scurgerea. Ambele garnituri, stânga și dreapta, au fost instalate corect. Mă întreb dacă axul în sine ar putea fi deteriorat în timpul funcționării, poate din cauza unei îndoiri sau a unei adâncituri. Orice ajutor în confirmarea acestei probleme ar fi foarte apreciat. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #45477 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema problemei cu sistemul de fixare la Chevrolet Optra
Ar trebui să împingi garnitura mai mult înăuntru, dacă poți, sau să o împingi puțin în afară. Dacă arborele este uzat acolo unde alunecă garnitura (din cauza kilometrajului mare), aceasta se va freca întotdeauna de acea canelură și nu va etanșa corect acolo. Ideea este să eviți să frece acolo unde se întâmplă întotdeauna. Noroc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.