Căutare MDM

Buletin

KIA SEPHIA 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni - Acum 11 ani și 6 luni #45231 prin manual-mecanic
KIA SEPHIA 2000 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua tuturor, am o problemă cu Kia mea automată 1.8 din 2000. Când opresc la semafoare sau la stopuri, se oprește sau se preface că vrea să se oprească. Au verificat deja senzorul de debit de aer, au curățat corpul clapetei de accelerație, au curățat injectoarele și nimic.
Mecanicul mi-a spus că ar putea fi computerul care trimite semnale eronate pentru că spune că codurile date de scaner sunt greșite. A, și încă un lucru pe care l-am observat este că atunci când pun benzină, o face mai des și apoi scade. Aș aprecia comentariile voastre...
Ultima editare: acum 11 ani și 6 luni de către . Motiv: greșeală în anul respectiv

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45232 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe tema KIA SEPHIA din 2000
Salut, verifică bujiile să vezi dacă sunt foarte uzate. Cu cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45233 prin manual-mecanic
Scuze, am uitat să menționez că am schimbat deja bujiile și filtrul de aer. Mulțumesc, Ismael53.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45234 prin manual-mecanic
Ei bine, ar trebui să vezi dacă pompa de combustibil funcționează corect. Apoi, un alt lucru pe care ar trebui să-l verifici este dacă rezervorul de combustibil nu are o conductă blocată sau recipientul atmosferic (spun asta din cauza a ceea ce ai spus când îl alimentezi). Ce coduri de eroare îți dă?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45235 prin manual-mecanic
Nu-mi amintesc numărul, știu doar că era o cutie, dar cutia este în stare excelentă. Voi ține cont de recomandarea ta, mulțumesc.