Căutare MDM

Buletin

Probleme cu transmisia automată Nissan Terrano 1991

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #45220 prin manual-mecanic
Salut tuturor, senzorul de gamă pare să fie sub manetă, sunt de acord cu voi că cel mai probabil este o dramă electrică (senzor de gamă) așa cum vă spuneam când sunteți în N, acesta informează computerul că sunteți în punct mort, adică lasă toate ambreiajele libere fără presiune, când contactele senzorului de gamă încep să se defecteze, la început, în general din cauza murdăriei acumulate, au nevoie de timp pentru a recunoaște poziția manetei, nu știu dacă mă înțelegeți, apoi când senzorul nu mai funcționează corect, computerul care controlează cutia nu mai primește informații despre poziția manetei, dacă conectorul pe care l-ați deconectat este cel de la senzorul numit, cutia intră în modul de urgență, rămâne doar treapta a 3-a, deci puteți ajunge să o reparați. Uite, a trecut ceva vreme de când n-am mai văzut unul dintre acele Terrano-uri, mi se pare că senzorul e sub schimbătorul de viteze, în orice caz, dacă nu poți detecta defectul îți recomand să-l duci la o persoană serioasă care se pricepe la cutiile astea, uită-te pe aici că e plin de ticăloși, care îți vor lua banii și nu vor rezolva nimic, chiar dacă e scump, dacă e senzorul și omul e serios, nu ar trebui să te coste atât de mult, dar dacă nu sunt serioși vor demonta cutia, vor schimba tot înăuntru sau nu vor face nimic și atunci se vor comporta ca niște idioți și dacă te-am văzut eu nu-mi amintesc, bineînțeles că nu toți sunt așa, dar sunt mulți oameni nu prea serioși care îți spun că înțeleg asta și atunci... mult noroc, prietene.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #45225 prin manual-mecanic
Uite, exact asta s-a întâmplat când l-am deconectat, puteam merge doar până în a treia treaptă... și de fapt, înainte să se defecteze, a început să dureze din ce în ce mai mult să treacă de la N la D... Apreciez foarte mult ajutorul pe care mi l-ai dat și o să văd dacă poți să-mi trimiți numărul tău de telefon intern ca să pot localiza acest senzor, pe care încă nu-l găsesc... Mulțumesc anticipat...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #45226 prin manual-mecanic
Salut tuturor, puștiule, sunt puțin ocupat acum. Promit să-mi verific informațiile în seara asta și apoi, când lucrurile vor fi clare, vom vorbi. Îți voi da numărul meu de telefon, dar aș vrea să citesc manualele ca ajutorul meu să fie rapid și eficient. Cu cele mai bune gânduri. :)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #45230 prin manual-mecanic
Salut tuturor, Chavoco, ți-am trimis numărul meu de telefon prin mesaj privat. Voi verifica informațiile în seara asta și vom lua legătura. Cu cele mai bune urări.