Căutare MDM

Buletin

Honda Partner-ul meu nu accelerează bine, se chinuie la accelerare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45186 prin manual-mecanic
Bună dimineața și apreciez răspunsurile dumneavoastră, problema mea este următoarea, am un Honda Partner din '97, funcționa normal până într-una din zilele astea când am accelerat nu a mai ascultat accelerația, l-am apăsat până la capăt și a existat puțin răspuns și avansează foarte încet ca și cum s-ar îneca și simt că benzina nu ajunge corect sau când apăs accelerația nu o ascultă, există și momente când funcționează normal și se întâmplă același lucru din nou, apăs accelerația și nu există niciun răspuns de la motor, accelerează foarte încet, este o cutie de viteze automată schimbările funcționează normal, așa că presupun că nu este cutia de viteze, cu un prieten am schimbat filtrul de combustibil și a funcționat normal, dar după o lună s-a întâmplat din nou același lucru, am schimbat din nou filtrul de combustibil, dar rămâne la fel, dragi prieteni ai comunității, voi care aveți mai multă experiență, știu că mă puteți ajuta și vă sunt foarte recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45187 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe această temă: Honda Partner-ul meu nu accelerează bine, se chinuie la accelerare.
Salut jhackcp.
Există o sită pe supapa de ieșire a rezervorului de combustibil care se înfundă și ea. O altă cauză posibilă este filtrul de aer sau bujia, care trebuie înlocuită. Verifică dacă țeava de eșapament nu este înfundată cu carbon; o curățare a carburatorului nu ar strica.
Mult succes,
Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45203 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe această temă: Honda Partner-ul meu nu accelerează bine, se chinuie la accelerare.
Salut, ar putea fi și un catalizator înfundat. Ar trebui să verifici.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45207 prin manual-mecanic
Salut, mulțumesc pentru sfat. Nu am verificat încă mașina. Cineva mi-a spus că s-ar putea defecta pompa de combustibil. Este posibil?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45211 prin manual-mecanic
Salut tuturor, jhackcp, pe baza simptomului pe care îl descrii, dacă martorul motor este stins și când motorul funcționează, cel mai probabil este o defecțiune a sistemului de alimentare. Aș începe prin a verifica ce a menționat dl. servilimit, filtrul sau sita înainte de pompa de combustibil. În plus, dacă menționezi că ai schimbat filtrul și a funcționat bine o perioadă, cel mai probabil este vorba doar de asta (sită sau prefiltru înfundate), în general din cauza acumulării de murdărie în rezervorul de combustibil. Dacă este în regulă, verifică pompa. De fapt, la acele mașini, dacă este cazul și accelerezi foarte lin, motorul ar trebui să aibă mai puține rateuri decât dacă accelerezi brusc din cauza lipsei de debit de combustibil din cauza filtrelor înfundate. Mult succes.