Căutare MDM

Buletin

Ulei din țeava de eșapament

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45170 prin manual-mecanic
Ulei din țeava de eșapament Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, este prima dată când vizitez acest site și mi se pare destul de interesant. Am un Nissan Primastar din 2005, 100 CP dci, care este mașina mea all-rounder, deoarece o folosesc și la serviciu. De-a lungul anilor și odată cu creșterea kilometrajului, au apărut defecțiuni și, așa cum stau lucrurile, nu-mi permit să merg la service pentru reparații.
De aceea am nevoie de ajutorul vostru.
Cea mai urgentă problemă este scurgerea de ulei din țeava de eșapament. Ce credeți că ar putea fi?
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45171 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Ulei din țeava de eșapament
Probabil e turbo-ul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45172 prin manual-mecanic
Bine ai venit pe forum, Josearatec. Nu știu dacă te referi la ulei, fum de la arderea uleiului sau condens (picurare).
Dacă e ulei, singurul lucru la care mă pot gândi este turbo, care poate avea rulmenți ceramici uzați... dar uleiul acela ar arde și ar ieși ca fum... ți se întâmplă chestia asta cu uleiul când e rece? Consumă ulei? Dacă da, nu mă pot gândi la nimic altceva decât la turbo.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45200 prin manual-mecanic
Se pare că sunt rulmenți de turbo, probabil va trebui să cheltui niște bani... :S