Căutare MDM

Buletin

DEZASAMBLAREA CUTIEI DE VITEZE RENAULT 11

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45162 prin manual-mecanic
DEZASAMBLAREA CUTIEI DE VITEZE RENAULT 11 Publicat de manual-mecanica
BUNĂ, SUNT NOU PE FORUM, AM NEVOIE URGENTĂ DE AJUTOR CU VIDEOCLIPURI SAU TUTORIALE DESPRE CUM SE DEZASAMBLEAZĂ O CUTIE DE VITEZE DE CURTE DE LA RENAULT 11 (CRED CĂ ESTE LA FEL CA LA RENAULT 9), DEOARECE UN RULEMAN CARE S-A DESFĂRÂT ÎN INTERIOR A RUPT CARCASA ȘI AȘ VREA SĂ O SUD ȘI SĂ SCHIMB RULEMAN-UL. CUTIA A FOST DEMONTATĂ CU MOTORUL ȘI TOT DIN MAȘINĂ ȘI APOI SEPARATĂ UȘOR DE SISTEMUL DE AMBREIAJ. DAR CÂND ÎNCERC SĂ O DESCHID, SE DESCHIDE CA O SINGURĂ PIESĂ CENTRALĂ DE JUR ȘI NU ȘTIU CE O OPREȘTE SĂ O DESCHIDĂ, DE ASTA AM NEVOIE DE ORICE VIDEOCLIP, EXPLICAȚIE, SCHEMĂ,... MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45163 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema: DEZASAMBLAREA CUTIEI DE VITEZE RENAULT 11
Trebuie să scoți furca vitezei a 5-a, pinioanele acesteia și articulațiile sferice; lovește ușor articulațiile astfel încât să coboare simultan. Carcasa se desprinde. Demontarea ulterioară este destul de dificilă. Pentru a bloca axele și a slăbi piulițele, trebuie să schimbi în două viteze simultan.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45164 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema: DEZASAMBLAREA CUTIEI DE VITEZE RENAULT 11
După scoaterea știftului furcii de la viteza a 5-a, selectați o treaptă de viteză cu selectorul și cuplați viteza a 5-a forțând furca în jos.