Căutare MDM

Buletin

lumini de mers înapoi

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45093 prin manual-mecanic
lumini de marșarier Publicat de manual-mecanica
Salut, sunt nou pe această pagină! Am un R19 mod99 diesel, îl pun la punct, ca să zic așa! Am aflat că nu are lumini de marșarier, nu are lumini, nu are suporturi pentru lumini și nici cabluri. Mă pricep destul de bine la piesele auto. Dacă cineva m-ar putea ajuta cu instalarea, aș aprecia. Și orice altceva puteți contribui... Știu să fac răcirea și frânele. Acum lucrez și la aerul condiționat, încercând să văd dacă pot să-l repar. Ei bine, orice ajutor e binevenit!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45099 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema luminilor de marșarier
Salut seba3003, bine ai venit pe forum!!, în cutia de viteze, vei avea un comutator de mers înapoi, acesta se strică de obicei în timp, (verifică-l), cât despre dulia becului, caută la fier vechi și ia și mufele tăind cablul, astfel încât să fie suficient cât să-l poți conecta la cablajul mașinii tale, (vezi dacă mașina ta are mufe), asta e deocamdată, dacă ai întrebări, iată-ne. Încurajează-te acum!!

** (ai grijă când scoți comutatorul cutiei de viteze, dacă este jos, se poate scurge ulei) **

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.