Căutare MDM

Buletin

NU EXISTĂ PIESE DE SCHIMB PENTRU 99 LAGUNA V6

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45082 prin manual-mecanic
Am un Renault Laguna 3.0 V6 24v din 1999 cu 190 CP și o pompă centrală a ambreiajului defect. Caut o piesă de schimb de două luni (garaje de marcă, centre de fier vechi și service-uri auto din Franța) și nu am găsit. Poate cineva să-mi dea vreo idee? Dacă nu găsesc una, pentru o piesă de schimb care costă sub 300 de euro, va trebui să arunc o mașină care merge ca un ceasornic. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45083 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: NU EXISTĂ PIESE DE SCHIMB PENTRU LAGUNA V6 DIN 99
Salut perdido64”, presupun că te referi la cilindrul ambreiajului care se acționează prin pedală, îmi imaginez că l-ai comparat cu cel al altor modele... în caz că merită cel de 2.0l, sau ceva similar, va trebui să-l adaptezi cu „puțină imaginație”, pentru că, cum spui tu, nu ai de gând să arunci mașina pentru așa ceva... nici cele Renault... așa cum sunt ele..!! dacă trebuie să aplicăm aici ce a spus „Muhammad și muntele”. Cu stimă!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45084 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: NU EXISTĂ PIESE DE SCHIMB PENTRU LAGUNA V6 DIN 99
Am văzut că ai avut dreptate, are pompă (nu știam), dacă ne spui ce e în neregulă cu asta, poate chiar se poate repara, având în vedere cât de greu e să o înlocuiești... Salutări!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45085 prin manual-mecanic
Salut tuturor, sunt de acord cu domnul Ismael53 în ceea ce privește lipsa de seriozitate a unor mărci în ceea ce privește piesele de schimb, și nu vorbim despre mașini care au 30 de ani... lamentabil. Oamenii ar trebui să fie atenți când își aleg mașinile. Uneori, așa cum subliniază Ismael, nu există altă opțiune decât să adapteze sau să repare piesele deteriorate. Cu stimă.