Căutare MDM

Buletin

ROLETĂ DE TENSIONARE DETERIORATĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44977 prin manual-mecanic
ROLETĂ TENSIONATOARE DETERIORATĂ Publicat de manual-mecanica
SALUTĂRI... Aș dori să știu dacă cineva mă poate îndruma cu privire la modul de înlocuire a scripetelui întinzător al curelei alternatorului la un Chevy Monza cu aer condiționat. Scripetele s-a îndoit, ceea ce a dus la tăierea curelei alternatorului în jumătate din cauza frecării cu cadrul motorului. Este lucrarea complicată? Trebuie să înlocuiesc doar scripetele sau întreaga bază? Cât de scump va fi?
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44987 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: ROLETĂ DE TENSIONARE DETERIORATĂ
Salut Soul Reaver, nu cred că îți va fi prea complicat să schimbi fulia, ce voi preciza aici este că nu este normal să fie „strâmbă”, încearcă să strângi șurubul central, în caz că este slăbit, dacă nu este, când îl demontezi, va trebui să verifici dacă șurubul nu este îndoit și starea șaibelor (dacă are).
Iată un desen care arată cum funcționează cureaua, în caz că te ajută. Cu cele mai bune urări și mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45349 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: ROLETĂ DE TENSIONARE DETERIORATĂ
Mulțumesc foarte mult, ismael53. Nu am avut ocazia să răspund în avans (probleme personale). Diagrama pe care ai atașat-o a fost utilă pentru repoziționarea corectă a benzii. Mulțumesc încă o dată.