Căutare MDM

Buletin

motor c. cutlass supreme v6 3.1l 1996

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44940 prin manual-mecanic
motor c. cutlass supreme v6 3.1l 1996 Publicat de manual-mecanica
Salut tovarăși, cu vestea că vreau să schimb motorul la mașina mea, este un Oldsmobile Cutlass Supreme V6 3.1l din 1996, dar aș vrea să știu de la ce mașini pot lua motorul, adică an, linie, întreb pentru că am auzit undeva că niște mașini mai noi au același motor și se potrivește cu al meu, vă mulțumesc anticipat pentru ajutor, aștept răspunsurile voastre, mulțumesc, salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44941 prin manual-mecanic
Salut tuturor, tech7120, am un prieten bun care face schimburi sau adaptări de motoare. Odată, au montat un motor GM 3.8 L Seria 1 V6 într-un Cutlass fără prea multe modificări, era mai puternic și avea aproape același consum de combustibil. Motorul, ca dimensiuni și alte aspecte, este foarte asemănător cu 3.1 V6. Nu știu cum e în țara ta, dar aici motorul 3.8 a fost găsit inițial în prima generație Chevrolet Lumina și Impala; este un motor super fiabil. I-am văzut și eu punând motorul 350 (5700cc) în atelierul lui, dar modificările sunt mai laborioase. În plus, motorul V8, deși mai puternic, cântărește mai mult și consumă mai mult combustibil, punând la încercare partea din față a lui Cutlass. Mult succes cu proiectul vostru de schimb.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44942 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, fiat147, pentru ajutor, dar nu cred că m-am explicat bine. Vreau să pun același motor, adică V6-ul de 3.1L, doar de la o mașină mai nouă. Pe care îl recomandați? Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni - Acum 11 ani și 7 luni #44943 prin manual-mecanic
Salut tuturor, tech7120, ok, nu am înțeles. Motoarele GM de 2.8 și 3.1 V6 au fost introduse recent aici, dar le-am văzut și la Lumina, Blazer, Impala și alte modele GM. GM folosește în general aceleași motoare pentru mai multe modele, în funcție de utilizarea lor, cu modificări minore. Ești aproape de SUA, așa că nu ar trebui să fie dificil să găsești unul în stare bună. Mult succes, prietene. Cu cele mai bune urări.
Ultima editare: acum 11 ani și 7 luni de către .