Căutare MDM

Buletin

înec / tragere

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45067 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul sufocării/tragerii

fiat147 a scris: Salut tuturor, vă pot spune că am văzut aproximativ 20 de mașini cu aceeași problemă. În absența informațiilor despre cantitatea de aer care intră în motor (MAF), ECU limitează turația motorului la aproximativ 2500, iar aceste oscilații apar. Cu o ocazie a fost ECU-ul și îmi amintesc clar că nu avea coduri de eroare, dar cu toate acestea, martorul luminos de verificare era aprins permanent... Sper că acest lucru ajută. Cu cele mai bune urări.

Stai să văd dacă am înțeles, defectul la aceste mașini era că ECU-ul nu primea semnalul de la senzor (fie din cauza unui scurtcircuit, fie a unei defecțiuni interne) și din acest motiv prezenta acest simptom.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni - Acum 11 ani și 6 luni #45068 prin manual-mecanic
Salut tuturor, Flores Garcia, ce voiam să spun este că din aproximativ 20 de mașini cu acel simptom, video, 19 au fost probleme cu senzorul MAF, conexiuni sau probleme cu circuitele, într-o singură ocazie simptomul a fost cauzat de o ECU defectă. Simptomul descrie practic faptul că ECU nu primește semnal, sau este incorect sau ECU nu este capabil să îl proceseze. Uite, în cazul ECU-ului defectă, semnalul a intrat corect în ECU, dar din cauza unei defecțiuni interne nu îl procesează. Semnalul MAF este analogic, prin urmare, pentru ca acesta să fie procesat de ECU, trebuie mai întâi filtrat (elimină zgomotul electronic), apoi ECU-ul îl digitalizează pentru a-l procesa, putând căuta pe hărțile sale interne (programând) echivalența acelui semnal în grame pe secundă de aer care intră în motor, acesta fiind parametrul afișat de un scaner. În oricare dintre cazurile anterioare, simptomul este același (video). Determinarea exactă a acestei defecțiuni se poate face, dar este complexă, așa că, pentru a evita confuziile, vă sugerez să testați ECU-ul pe o altă mașină. Cu stimă.
Ultima editare: acum 11 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45069 prin manual-mecanic
Îmi pare rău, degetele mele au fost mai rapide decât am înțeles explicația ta. Voi verifica cablajul și conectorii. Te voi ține la curent și îți mulțumesc foarte mult pentru răspunsurile amabile.
Cu cele mai bune urări!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45282 prin manual-mecanic
Bună ziua, domnilor, încă analizez această problemă, dar nu găsesc defectul.
Mi s-a spus să verific și regulatorul de presiune de pe rampa injectoarelor și de la vacuum. Nu găsesc în manual nicio diagramă sau instrucțiuni despre cum se verifică vacuumele. AJUTOR!
Cu stimă!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni - Acum 11 ani și 6 luni #45283 prin manual-mecanic
salutări
Ultima editare: acum 11 ani și 6 luni de către .