Căutare MDM

Buletin

înec / tragere

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45055 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul sufocării/tragerii
Salut tuturor, conform instrucțiunilor fiat147, verificați dacă linia MAF nu are scurgeri de aer (crăpături în zona clemei...) și dacă are o supapă PCV în capacul galeriei de admisie, verificați starea acesteia (dacă pierde mulți vapori de ulei). Asta pentru a exclude posibile defecțiuni. Cu cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45057 prin manual-mecanic
Ismael, în legătură cu PCV-ul, tocmai l-am înlocuit acum o lună și jumătate, așa că îl voi verifica oricum. În ceea ce privește vacuumele, ar putea fi ele cauza acestei probleme?
În ceea ce privește MAF-ul, ascultând mai mulți mecanici, mi-au spus că e pe rupte sau că ar trebui înlocuit, dar cu ce s-a întâmplat azi și realizând că e tot la fel, mă lasă din nou la zero.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45059 prin manual-mecanic
Salut, PCV-ul, dacă admisia de aer este după debitmetru, dacă este lăsat deschis, poate falsifica măsurarea la ralanti. Problema cu vacuumul ar putea fi din cauza debitmetrului, așa cum ți s-a spus, care citește greșit, dar urmează instrucțiunile de la fiat147, adună niște date și măsoară pentru a fi mai sigur. O altă posibilitate pentru vacuum ar putea fi lipsa presiunii combustibilului în rampă (o problemă cu pompa de combustibil...),
dar mai întâi, verifică debitmetrul pas cu pas. Nu-ți pot spune mai multe. Noroc și cele mai bune urări!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45060 prin manual-mecanic
Salut tuturor, există o metodă de testare a ECU-ului. Nu am menționat-o pentru că este complex de implementat. Nu am vrut să derutez pe nimeni. În ceea ce privește măsurătorile, eu folosesc un osciloscop, dar, în opinia mea, dacă nu sunteți familiarizați cu aceste metode, nu duce decât la mai multă confuzie. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45061 prin manual-mecanic
Salut tuturor, vă pot spune că am văzut aproximativ 20 de mașini cu aceeași problemă. În absența informațiilor despre cantitatea de aer care intră în motor (MAF), ECU limitează turația motorului la aproximativ 2.500, iar aceste oscilații apar. Cu o ocazie, a fost ECU-ul și îmi amintesc clar că nu existau coduri de eroare, dar martorul de verificare era aprins permanent... Sper că acest lucru ajută. Cu cele mai bune urări.