Căutare MDM

Buletin

înec / tragere

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44936 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul sufocării/tragerii
Da, este un debitmetru. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44937 prin manual-mecanic
Fiat, nu știu dacă te ajută, dar îți mulțumesc pentru răspuns.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44938 prin manual-mecanic
Mulțumesc, o plăcere, dacă aveți întrebări, spuneți-ne, mult succes și cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45046 prin manual-mecanic
Mă ia!...
Ei bine, cu vestea că un MAF a fost testat în stare bună și problema persistă. Ar trebui să încerc o altă ECU?
Ca informație suplimentară, am schimbat capacul de admisie din plastic negru cu unul din aluminiu acum ceva timp (acum ceva timp, și de ceva vreme găsesc puțin ulei în tubul de flux de aer, care udă parțial filtrul de aer).
Vă rog să-mi dați sugestii, deja mi s-a terminat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45047 prin manual-mecanic
Salut tuturor, Flores Garcia, ECU-ul defect este ciudat. Trebuie să verificați conectorii și cablajul. Pe această pagină, în secțiunea manuale Nissan, căutați GA16DE și va apărea MANUALUL. Trebuie să urmați procedurile de diagnosticare MAF (alimentare 12V, masă, semnal etc.). În orice caz, manualul prezintă procedura corectă pentru diagnosticarea MAF (pas cu pas). Dacă aveți întrebări, contactați-ne. Dacă totul este în regulă, ar fi ECU-ul, dar sunt mai înclinat să mă gândesc la defecte de conectare decât la defecte ECU. Dacă aveți întrebări, contactați-ne. Cu cele mai bune gânduri.