Căutare MDM

Buletin

Termometru Fiat Tempera

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44880 prin manual-mecanic
Termometru Fiat Tempra Publicat de manual-mecanica
Salut, am un Fiat Tempra 2.0 Turbo, iar computerul de bord arată o temperatură exterioară de -25 de grade. Nu găsesc termometrul. Are cineva idee unde ar putea fi? Mulțumesc și cu cele mai bune urări tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni - Acum 11 ani și 7 luni #44882 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema termometrului Fiat Tempra
Salut tuturor, augus147, deși nu am nicio informație despre mașina ta, îți pot spune că senzorul de temperatură ambientală este aproape întotdeauna instalat în partea din față a vehiculului, în general înaintea radiatoarelor, astfel încât citirea sa să nu fie afectată de căldura generată de motor și să ofere informații precise despre temperatura aerului exterior. Ar trebui să arate așa.

Salutări.
Ultima editare: acum 11 ani și 7 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44927 prin manual-mecanic
Salut, în două locuri: fie în bara de protecție față, în partea de jos, fie în oglinda retrovizoare dreapta, vei vedea ceva de genul unei cască care iese din partea de jos a oglinzii.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45070 prin manual-mecanic
Ei bine, o să mă uit prin locurile alea și apoi o să-ți spun. Mulțumesc foarte mult pentru informații.