Căutare MDM

Buletin

ajutor cu problema indicatorului de combustibil

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44863 prin manual-mecanic
Bună dimineața, aș dori să știu dacă cineva îmi poate oferi manualul de service pentru Chevrolet Tracker din 2001 sau, în lipsa acestuia, dacă mă poate îndruma cu o problemă cu indicatorul de nivel al rezervorului pentru a verifica dacă există o siguranță și locația acesteia sau cum pot schimba flotorul din rezervor. Vă mulțumesc anticipat pentru timpul acordat citirii acestei solicitări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44879 prin manual-mecanic
Salut tuturor, herejejeje:) , Chevrolet Tracker-ul din 2001 este Suzuki Gran Vitara pe alte piețe. Caut un manual care ar putea fi util. Care este problema? Nu afișează nimic, sau afișează mereu tot ecranul, sau funcționează neregulat? Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44883 prin manual-mecanic
Salut tuturor, herejejeje:) , pe această pagină, sub manuale Suzuki, unde scrie „căutare fișiere”, cred că manualul Suzuki Gran Vitara este pentru 2006. Din câte am în vedere, ar trebui să fie util pentru verificarea indicatorului de nivel al combustibilului. În orice caz, recomand să rulați mai întâi o diagnosticare. Problema ar putea fi la bord și nu neapărat la flotorul din rezervor. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați. Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44972 prin manual-mecanic
Marcajul este mereu plin, indicatorul nu se mișcă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44973 prin manual-mecanic
Salut tuturor, herejejeje:) , arată mereu „plin”, chiar și cu motorul oprit, fără cheia în contact? Nu știu dacă mă explic corect. Cu stimă.