Căutare MDM

Buletin

Defecțiune motor Grand Cherokee 4.7 din 2000, ajutor urgent

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44793 prin manual-mecanic
Tocmai am cumpărat un Grand Cherokee din 2000 cu motor V8 de 4.7 la o licitație, dar are o defecțiune. Am schimbat deja uleiul, filtrul de aer, uleiul, bujiile, bobinele și injectoarele și tot nu funcționează. Mi-au spus la dealerul Aurora că sunt pistoanele 4 și 8 și că un reparator de motor ar rezolva problema, dar tot e la fel. Dacă mă puteți ajuta, vă rog, m-am chinuit mult să-l cumpăr și nu știu ce să fac. Vă rog să mă ajutați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44795 prin manual-mecanic
Salut, poate ai putea oferi mai multe detalii despre defectul specific al Cherokee-ului tău, este la distribuitor? La bobină?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44848 prin manual-mecanic
Din ce ai spus, mi se pare că ECU-ul are probleme. Înainte de a continua să te dai în bară, trimite-l la o diagnosticare computerizată directă, deoarece defectul este în ECU.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45101 prin manual-mecanic
Salut prietene, mai întâi du-o la mecanic și roagă-l să-ți facă o scanare pentru a verifica defectul și a-ți spune ce este sau a-ți comenta cauza.
Cu stimă.:cheer: