Căutare MDM

Buletin

Pierdere de putere la Golf IV

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni - Acum 11 ani și 7 luni #44884 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la pierderii de putere la Golf IV
Salut tuturor, „Salut, ce aș face eu, ca să nu o iau razna, dacă EGR-ul e plin de porcării (din cauza km-ului pe care îl are) s-ar putea ca scanerul să nu-l „cânte”, așa că l-aș demonta să văd cum e, (și conducta), e o problemă pe care uneori scanerul nu ne-o spune direct... nici wastegate-ul blocat de murdărie.” Asta arată, în opinia mea, că acest domn postează fără să citească măcar postările anterioare, persoana indică faptul că EGR-ul e deconectat..., e clar că nu a înțeles nimic și, pentru o schimbare, dându-și cu părerea despre lucruri pe care evident nu le gestionează..., pe lângă faptul că folosește un limbaj destul de agresiv când se referă la postarea în care sunt date motive tehnice și experiență, doar cu intenția de a deruta oamenii..., singurul păgubit aici, în opinia mea, este această comunitate.... păcat. salutări
Ultima editare: acum 11 ani și 7 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45182 prin manual-mecanic
Salut tuturor!

În primul rând, sunt foarte recunoscător pentru răspunsuri și îmi pare rău că nu am răspuns mai devreme, dar am dat examene la universitate (studiez inginerie informatică)

Și în al doilea rând, ieri am dus mașina la service-ul unui prieten și s-a dovedit a fi un nenorocit de tuburi vidate...

Am stat fără turbo timp de 4 luni, crezând că trebuie schimbat (mi-au spus la un alt service) și s-a dovedit a fi un tubular:supărat:

. În fine, sunt atâția escroci pe-aici...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45183 prin manual-mecanic
Fără aspirator, fără turbo... 0,25 euro... ce înșelătorie, nu? Ei bine, mă bucur că ai rezolvat-o. Mult succes la studii!!!