Căutare MDM

Buletin

Skoda Octavia 1.9 TDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44601 prin manual-mecanic
Skoda Octavia 1.9 TDI Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, pentru oricine a schimbat cureaua de distribuție la această mașină, conform Autodata, trebuie slăbit pinionul arborelui cu came și trebuie folosite scule speciale. Unii îmi spun că e o idee bună să fac asta, în timp ce alții îmi spun că nu e necesar. Pe cine să cred? Mulțumesc foarte mult. Și La mulți ani.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44605 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica problema Skoda Octavia 1.9 TDI
Salut Berny 00, ai grijă la setare. Folosește instrumente de setare ori de câte ori este posibil, pentru că atunci se „mișcă”, după cum am citit de la mai multe persoane... și nu vei putea să o setezi corect. Acesta este doar un sfat. Cu cele mai bune urări!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44606 prin manual-mecanic
Da, ISMAEL, ȘTIU DEJA, DAR ÎNTREBAREA MEA ESTE CĂ AUTODATA ÎȚI SPUNE SĂ DEMONTEZI ROLETĂ ARBORELUI CU CAME CARE ARE SCAUN CONIC ȘI TOTUȘI, EXISTĂ CINEVA CARE ÎMI SPUNE PE FORUMURI ELECTROMECANICE CĂ SE POATE SCHIMBA FĂRĂ SĂ O DEMONTEZI.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44608 prin manual-mecanic
A fost doar un „sfat”. Îmi pare rău dacă te-a ofensat. Există multe moduri de a face lucrurile sau de a le înțelege. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44611 prin manual-mecanic
Până la urmă nu ți-am răspuns la întrebare, hai să vedem dacă e ceea ce voiai să știi: fulia trebuie slăbită în caz că, din moment ce faci distribuția, te asiguri că sincronizarea ei nu s-a modificat, poziționând o riglă de reglare la capătul arborelui și mediind rigla la capete (astfel încât să fie centrată). În funcție de cum lucrezi, s-ar putea să crezi că e necesar să o faci, dar dacă nu crezi că e necesar pentru că ți se pare că motorul funcționează bine, atunci nu o verifici și nu se întâmplă nimic, dar cel mai bine ar fi să te uiți măcar la celebra cheie a arborelui cotit al acestui motor, pentru că se spune că „merge”. Verificarea ei nu e chiar atât de dificilă odată ce lucrezi. La mulți ani și ție!!