Căutare MDM

Buletin

Montero iO 2.0 GDI, Lipsă de putere și smucituri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44577 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un Montero/Pajero Io 2.0 GDI, cu lipsă de putere și smucituri când se cere putere, în sistem de acționare ECo aproape că nu mai cedează...

Am efectuat o inspecție a sistemului de admisie, schimbând filtrul de aer, schimbând bujiile, și bobină de admisie a cilindrului 4 care era în stare proastă, dar a rămas practic la fel...

Lipsă de putere la accelerare, dă smucituri puternice și motorul se prăbușește.

Am întrebat la Mitsubishi și nu se pricep prea bine, îmi spun că sunt motoare bune până încep să dea probleme, se pare că sunt destul de specializați.

Vă rog, am nevoie de puțin ajutor, nu știu ce poate fi în neregulă cu el, sper în ajutorul vostru, vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44579 prin manual-mecanic
Ei bine, defectul pe care îl descrii este tipic lipsei de benzină. Filtrul sau pompa este foarte înfundată, cu presiune scăzută. Dacă cele de mai sus sunt corecte la verificare, un alt aspect ar fi TPS-ul sau, dacă are catalizator, verifică dacă nu este înfundat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44598 prin manual-mecanic
Salut tuturor, sunt complet de acord cu Armando. Un motor pe benzină cu injecție directă este foarte sensibil la o pană de combustibil. Când accelerezi brusc, motorul scoate un zgomot de huruit și nu reușește să crească turațiile. Toate acestea presupunând că martorul de verificare a motorului este stins atunci când folosești motorul. Salutări tuturor.