Salut Ismael și Miguel... Vă spun că acum ceva timp, cu vreo două luni înainte de defecțiunea în cauză, mi-am dus mașina la mecanic care o verifica și când a plecat din service, bobina era deteriorată, conform spuselor lui... ceva ce mi s-a părut ciudat, dar am cumpărat-o oricum... când am ajuns la service a demontat distribuitorul și eu, având încredere că știe ce face, l-am montat la loc și atunci au început problemele mele. Acum, chestia e că am rămas cu gândul dacă l-am montat corect... așa că acum câteva zile am demontat distribuitorul și, când l-am deschis, primul lucru pe care l-am observat a fost că vârful rotorului era ars și când am scos restul componentelor era ceva de genul apei cu ulei înăuntru, am curățat totul, l-am montat la loc cu mare grijă, am pus cablurile în ordinea corectă de aprindere și gata... acesta a fost sfârșitul problemei mele, acum mașina mea funcționează foarte bine.
Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție și colaborare. Cu cele mai bune gânduri și respect.
Angel Mendoza