Căutare MDM

Buletin

Motorul Lancerului meu 1.5 4g15 pierde putere în rampe.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45011 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Motorul meu Lancer 1.5 4g15 pierde putere în rampe.
Salut Ismael și Miguel... Vă spun că acum ceva timp, cu vreo două luni înainte de defecțiunea în cauză, mi-am dus mașina la mecanic care o verifica și când a plecat din service, bobina era deteriorată, conform spuselor lui... ceva ce mi s-a părut ciudat, dar am cumpărat-o oricum... când am ajuns la service a demontat distribuitorul și eu, având încredere că știe ce face, l-am montat la loc și atunci au început problemele mele. Acum, chestia e că am rămas cu gândul dacă l-am montat corect... așa că acum câteva zile am demontat distribuitorul și, când l-am deschis, primul lucru pe care l-am observat a fost că vârful rotorului era ars și când am scos restul componentelor era ceva de genul apei cu ulei înăuntru, am curățat totul, l-am montat la loc cu mare grijă, am pus cablurile în ordinea corectă de aprindere și gata... acesta a fost sfârșitul problemei mele, acum mașina mea funcționează foarte bine.

Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție și colaborare. Cu cele mai bune gânduri și respect.

Angel Mendoza

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45013 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Motorul meu Lancer 1.5 4g15 pierde putere în rampe.
Salut Amenyaro, mulțumesc că ai comentat soluția. Am fost nedumerit când mi-ai spus că faci asta pe pante de 20 sau 30... Am crezut că e o revărsare de combustibil...
ei bine, îți recomand să verifici pe unde a intrat murdăria, ca să nu se mai întâmple (vreo garnitură de ax, sau inel...) Cu stimă!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.