Căutare MDM

Buletin

Ford Focus 1.6 16V anul 99

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44388 prin manual-mecanic
Ford Focus 1.6 16V an 99 Publicat de manual-mecanica
Salut, sunt Garmin. Sunt membru al acestei pagini de ceva vreme și îmi repar mașina fără nicio dificultate. Totuși, vârsta mașinilor nu trece în zadar.
Am o problemă cu mașina
de câteva zile. Când am accelerat, a început să rateze și părea să rămână blocată pe trei cilindri.
Primul lucru pe care l-am făcut a fost să schimb firele bujiei. E la fel.
Imediat după aceea, mi-au dat un aparat de curățat cu ultrasunete pentru a curăța injectoarele. S-a îmbunătățit
și acum mă hotărăsc dacă să schimb clapeta de accelerație sau distribuitorul.
Dacă întâmplător ți s-a întâmplat ceva similar, aș aprecia puțină înțelepciune.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44389 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe tema Ford Focus 1.6 16V, an 99
Salut Garmin, dacă spui că e cauzat de accelerație, atunci ar putea fi mai multe lucruri: - Verifică corpul clapetei de accelerație (dacă e potențiometru), măsoară rezistența în mai multe poziții înainte de a-l schimba. - Debitmetrul ar putea măsura greșit dacă are deja câțiva kilometri. - Regulatorul de presiune în rampă, dacă e excesiv sau foarte mic, verifică dacă se încadrează în valorile specificate. - Modulul de aprindere (dacă se defectează intermitent, controlează incorect bobina de aprindere). - Verifică capacul distribuitorului măsurând continuitatea la toate bornele și notând uzura. Verifică întotdeauna dacă poți, înainte de a schimba piese, vei economisi „bani și timp”. (Dar acesta e doar un sfat); Ei bine, sper că cu ceea ce am spus, te pot ajuta să găsești defectul. Cu stimă!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44390 prin manual-mecanic
Am uitat să-ți spun ceva important: uită-te la bujii, în caz că există una care... dacă sunt foarte uzate, știi...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44392 prin manual-mecanic
Mi s-a întâmplat și mie la mașinile alea în care se rupe o bobină și se aprinde un cilindru, dar numai când îl turați.

Nu știu dacă modelul din '99 are cele patru bobine compacte despre care vorbesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44395 prin manual-mecanic
GARMIN, te sfătuiesc ca, dacă vrei să-ți repari mașina, să încerci să găsești un atelier care doar scanează mașina și îți oferă codurile de eroare stocate, indiferent dacă le ai sau nu. În acest fel, poți lua o decizie dacă să schimbi sau nu un senzor și vei plăti doar mecanicul pentru scanare. Dacă nu există coduri, atunci anunță-ne pentru a te putea ajuta în continuare.