Căutare MDM

Buletin

Radiator Galloper II

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44333 prin manual-mecanic
Radiator Galloper II Publicat de manual-mecanica
Bună ziua. Am cumpărat recent un Galloper II 2.5 Diesel (1198). Din punct de vedere al motorului, arată destul de bine (trebuie să strângi totul, desigur). Când am deschis nivelul apei, am găsit o mlaștină. Evident, fostul proprietar l-a umplut cu apă obișnuită. Vreau să-l schimb pentru lichid de răcire, dar nu am reușit să găsesc faimoasa cheie de la radiator ca să-l pot goli. Poate cineva să-mi spună unde este?
Ce defecte mecanice ar putea prezenta noua mea achiziție pe termen scurt? Ar trebui să verific ceva anume?

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44348 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali subiectul radiatorului Galloper II
Salut Juanba, ca să-l golești, scoate furtunul din partea de jos a radiatorului, cheia, nu știu la care te referi, poate se referă la încălzitorul din habitaclu, pune-l pe poziția de încălzire maximă, ca să golească și această parte a circuitului și introduce un furtun dacă poți prin unul dintre furtunurile radiatorului de încălzire și vei vedea toate porcăriile care vor ieși din furtun pe unde se golește. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44351 prin manual-mecanic
Salut juanba! Așa cum spune și colegul meu Ismael53, cea mai eficientă metodă de a goli circuitul lichidului de răcire este să scoți furtunul din partea inferioară a radiatorului.
Îmi imaginez că prin „robinet radiator” te referi la robinetul de golire pe care unele radiatoare îl au în partea cea mai joasă, de obicei într-un colț.
Pe lângă sfatul lui Ismael53, recomand și curățarea circuitului cu produse de curățare specifice vândute la orice magazin de piese auto; altfel, va fi imposibil să îndepărtezi toată murdăria.
Cât despre problemele mecanice, acestea nu sunt vehicule deosebit de dificile, dar mai ales, verifică nivelurile și starea supapelor (diferențiale, transmisie și cutie de transfer) și îmi amintesc că are curea de distribuție.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44432 prin manual-mecanic
Ei bine, ți-au spus deja că ar trebui să scoți furtunul și asta e în regulă, dar nu pune chiulasă sau antigel în ea decât dacă locuiești într-o zonă cu temperaturi foarte scăzute, pentru că chiulasele sunt pur și simplu acolo și le voi mânca cu antigel, repet, nu antigel, doar apă distilată.