Căutare MDM

Buletin

ajutor cu un Clio din '97

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44324 prin manual-mecanic
Ajutor cu un Clio din '97 Publicat de manual-mecanica
Am un Clio din '97 și ce mi se întâmplă este că eram oprit la un semafor și, când am încercat să-l bag în prima treaptă de viteză, a intrat în marșarier. Fără să folosesc blocajul pe care îl are, nu l-am atins deloc și a intrat în marșarier. Cum se poate remedia asta? :) :) :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44326 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe tema ajutorului cu un Clio din '97
Salut pablo1975, cred că problema este la schimbătorul de viteze. Ridică manșonul ca să verifici dacă nu s-a rupt vreo clapetă și dacă nu s-a blocat încuietoarea. Verifică și reglajul schimbătorului de viteze. Demontează apărătoarea de sub caroserie ca să verifici dacă nu s-a slăbit vreo clemă sau dacă nu s-a uzat vreo bucșă de plastic... Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44414 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe tema ajutorului cu un Clio din '97
Pablo:
Este foarte frecvent ca încuietorile manetei schimbătorului de viteze să se uzeze la Clio (dacă este un model din 1997, este firesc să fie uzate).
Reparații pentru acea manetă sunt disponibile; nu sunt deloc scumpe și orice mecanic le poate înlocui.
Mult succes!