Căutare MDM

Buletin

Întrebare despre chiulasa Renault 19

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni - Acum 11 ani și 10 luni #44310 prin manual-mecanic
Întrebare despre chiulasa Renault 19 Postată de manual-mecanica
Salut, am un Renault 19 1.9 diesel. Recent mi-am spart chiulasa și, din moment ce este crăpată, nu se poate repara sau reparația nu garantează că va funcționa corect mult timp. Întrebarea mea este dacă pot folosi o chiulasă de la un motor Renault 1.9, dar cu acest motor supraalimentat?
Mulțumesc anticipat. Cu cele mai bune gânduri.
Ultima editare: acum 11 ani și 10 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44340 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect : Întrebare despre o chiulasă Renault 19
Salut alexcarvajal! Mă îndoiesc profund că vei putea să o instalezi, deoarece camera de ardere va fi probabil complet diferită și, prin urmare, nu va funcționa corect. De unde ești? Dacă îmi spui tipul de motor al mașinii tale, s-ar putea să-ți găsesc o chiulasă aici.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44343 prin manual-mecanic
Salut, cum îți spune și colegul meu, nu este compatibil, nu din cauza camerelor de ardere (pentru că dieselurile au o chiulasă care nu are cameră, ci mai degrabă o precameră), la care presupun că se referă angelcomauto. Ceea ce nu cred că este potrivit este înălțimea, arborele cu came care poate fi sincronizat în alt moment... înălțimea supapelor, galeria de admisie... sfatul meu este să ai răbdare și să pui același, să nu complici lucrurile. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44349 prin manual-mecanic
Adevărat, Ismael53, mă refeream la precameră. Ai perfectă dreptate, există multe elemente care pot fi diferite. Mulțumesc pentru corectură. Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44412 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru ajutor, ți-am trimis deja un mesaj privat angelcomauto, salutări și aștept, despre asta e vorba haha