Căutare MDM

Buletin

pedală sau cablu ambreiaj renault megan

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44289 prin manual-mecanic
Pedală sau cablu ambreiaj Renault Megan Publicat de manual-mecanica
Am vrut să văd dacă cineva mă poate ajuta. Am o pedală de ambreiaj slăbită și vitezele nu intră. Ce ar putea fi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44297 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la pedalei sau cablului de ambreiaj de la Renault Megan
Salut, uite, mașina aia are un sistem de ambreiaj foarte defect, cu un cablu... ar trebui să te uiți mai întâi sub unde este pedala de ambreiaj ca să vezi dacă e rupt cablul. Dacă nu, pedala în sine, unde se agață, are o piesă de plastic ca o cremalieră care se ajustează singură în funcție de uzura atât a discului de ambreiaj, cât și a discului de ambreiaj. De obicei, această piesă se rupe și asta e problema. Ori o cumperi, ori pur și simplu o repari... Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44300 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la pedalei sau cablului de ambreiaj de la Renault Megan
Mulțumesc, o să mă uit cu atenție să văd dacă văd ceva. Sper să nu fie beție și să fie o piesă mică a cablului...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44303 prin manual-mecanic
Cablul este aproape sigur tăiat. Verifică așa cum îți spune colegul tău, spune-ne cum merge. Cu cele mai bune urări. :)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44334 prin manual-mecanic
L-am demontat deja și se pare că e conectat și la lichidul de frână, așa că nu știu dacă cablul și partea de pedală sunt în regulă sau nu...