- Mulțumiri primite: 2
 Manuale de mecanică

Totul despre mecanică și noutăți tehnologice.
											Manuale de mecanică

Totul despre mecanică și noutăți tehnologice.

22-06-2025 Accesări: 6483 Tehnologie

19-06-2025 Accesări: 5005 Tehnologie

05-05-2025 Accesări: 5020 Tehnologie

09-08-2022 Accesări: 4793 Informatică

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

- apreciez sprijinul tău și sper că experiența mea este utilă într-un fel, care deși puțină, măcar am înțeles puțin mai mult despre acest vehicul. Salutări! .. Pd ismael53 , da, ei bine am schimbat deja furtunurile, păreau puțin deteriorate, crăpate, deși continuă să vibreze, nu știu dacă mai ține vreunul niște aer, deoarece se pare că cel original nu funcționează și când l-am pus pe celălalt, ei bine, nici nu funcționează, deoarece este mai lat pe o parte, așa că a fost greu de pus, dar pare că ține bine, ei bine, dar nu se mai strică
 - apreciez sprijinul tău și sper că experiența mea este utilă într-un fel, care deși puțină, măcar am înțeles puțin mai mult despre acest vehicul. Salutări! .. Pd ismael53 , da, ei bine am schimbat deja furtunurile, păreau puțin deteriorate, crăpate, deși continuă să vibreze, nu știu dacă mai ține vreunul niște aer, deoarece se pare că cel original nu funcționează și când l-am pus pe celălalt, ei bine, nici nu funcționează, deoarece este mai lat pe o parte, așa că a fost greu de pus, dar pare că ține bine, ei bine, dar nu se mai strică . Salut!
 . Salut!Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

14 septembrie 2025
14 septembrie 2025