Căutare MDM

Buletin

problemă cu G2 Matiz, anul 2006 (Pontiac)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #44207 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica privind problema Matiz G2, anul 2006 (Pontiac)
Micul dispozitiv despre care spui că vibrează este electrovalva sau canistra de purjare a vaporilor de benzină. Dacă ai o țeavă crăpată, aceasta trage aer și falsifică ralantiul. Cred că ai găsit defectul. Cu stimă, Miloc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #44238 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica privind problema Matiz G2, anul 2006 (Pontiac)
Salutări! Ei bine, la acest model supapa IAC vine electronic, de aceea nu am văzut-o nicăieri, au calibrat-o prin scaner sau au resetat-o, orice ar fi fost și a fost bine, mecanicul nu mi-a cerut scump, 150 de pesos mexicani (cam 10 dolari americani) și a fost bine. Cât despre cealaltă problemă, ei bine, este banda (cea care prinde motorul, climatizarea și direcția, ceva de genul), a costat 116 pesos... apropo, am găsit un videoclip unde explică cum se schimbă filtrul de scame, care era super înfundat cu murdărie și de aceea nu se simțea climatizarea, acum poți spune că îngheață - acest filtru vine când scoți torpedoul, e ușor de scos, dar nu știam asta:uscat: - apreciez sprijinul tău și sper că experiența mea este utilă într-un fel, care deși puțină, măcar am înțeles puțin mai mult despre acest vehicul. Salutări! .. Pd ismael53 , da, ei bine am schimbat deja furtunurile, păreau puțin deteriorate, crăpate, deși continuă să vibreze, nu știu dacă mai ține vreunul niște aer, deoarece se pare că cel original nu funcționează și când l-am pus pe celălalt, ei bine, nici nu funcționează, deoarece este mai lat pe o parte, așa că a fost greu de pus, dar pare că ține bine, ei bine, dar nu se mai strică:laugh out loud: . Salut!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.