Căutare MDM

Buletin

Semnalul acustic de direcție nu funcționează la Ford F

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #44115 prin manual-mecanic
Bună dimineața, vreau să știu ce dispozitiv emite semnalul sonor și unde se află, deoarece nu funcționează. Mașina este un Ford Focus 100 CP 1.8 TDCi. Manual din ianuarie 2004. Sper că mă puteți ajuta. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #44121 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Semnalul acustic de direcție nu funcționează la Ford F
Semnalul acustic intermitent nu ar trebui să aibă niciun fel. Te referi la ticăitul ușor care se aude de obicei.

Este un releu situat sub volan. Are 3 pini și uneori 4.

De obicei au desene pe bornele (R, -, 15 sau 30).

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #44122 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Semnalul acustic de direcție nu funcționează la Ford F
Mulțumesc pentru răspuns, „igryo”. De fapt, mă refeream la zgomotul clasic de ticăit pe care îl fac semnalizatoarele. Sunt ușor de demontat și de înlocuit?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #44131 prin manual-mecanic
Da, e ușor de înlocuit, dar nu-l cumpărați ca releu. Se comandă ca blițul Hazzar, dar am o întrebare: dacă acest bliț e defect, nu aveți semnalizatoare și al vostru funcționează, sau greșesc?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #44136 prin manual-mecanic
Semnaliztoarele mele funcționează perfect, atât pe bord, cât și la exterior. Singurul lucru care lipsește este clasicul bip de avertizare. Problema acum este, dacă te-am înțeles greșit, „kikemec”, că dacă blițul nu funcționează, nici semnalizatoarele nu ar trebui să funcționeze. Dacă da, unde ar putea fi problema?