Căutare MDM

Buletin

Bora mea 2.0 a încetat să accelereze. Îmi spun că EPC-ul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #44009 prin manual-mecanic
Bora mea a oprit accelerația și EPC-ul a intrat în modul de urgență. Mi-au spus că ar putea fi clapeta de accelerație sau corpul clapetei de accelerație... Cel mai rău e că nu reglează, nu funcționează, nu face nimic... Ce pot face? Care ar putea fi problema?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #44010 prin manual-mecanic
Problema ar putea fi din mai multe motive, cel mai bine este să diagnosticați unitatea motorului și să vedeți ce coduri de eroare dă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44052 prin manual-mecanic
EPC este prescurtarea de la Electronic Power Control (Control Electronic al Puterii) și se referă la acțiunea produsă de pedala electronică, care trimite semnalul de accelerație către corpul clapetei de accelerație (motorizat).
Dacă martorul luminos EPC de pe tabloul de bord este aprins, înseamnă că una dintre aceste două componente este deteriorată. Din păcate, deoarece sunt componente electronice, nu puteți face nimic pentru a o repara în afară de a duce vehiculul la un service pentru a înlocui piesa defectă.
Sau puteți încerca o ultimă încercare prin resetarea sistemului electric: deconectați bateria pentru o oră, apoi reconectați-o și testați. Dacă asta nu funcționează, remorcați bateria și apoi duceți-o la service...

Mult succes!