Căutare MDM

Buletin

Problemă cu Ford Focus TDCI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43978 prin manual-mecanic
Problemă cu Ford Focus TDCI Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am o problemă destul de ciudată și aș dori o părere înainte de a continua. Chestia e că zilele trecute a intrat în garaj un Ford Focus și al treilea cilindru are rateuri. Am verificat compresia și a fost în regulă, am schimbat injectoarele și nimic. Mașina merge motorină, dar se pare că pistonul nu arde pentru că scoate fum și miroase puternic a motorină. Modelul ED este un Ford Focus 1.8 TDCI 115 CP din 2002. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43982 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema Ford Focus TDCI
Încearcă un lucru: scoate cablul de la injectorul 1 și măsoară tensiunea pe care unitatea de control o trimite către acel injector. Apoi măsoară injectorul 3.
Dacă nu primește suficientă tensiune, este posibil să nu fie atât de mare pe cât ar trebui și să se defecteze.

Sau scoate injectorul și vezi dacă pulverizează bine și nu picură.

Sper că acest lucru te ajută. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43996 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema Ford Focus TDCI
Mulțumesc, Igryo, pentru răspuns, am găsit deja problema. Am măsurat din nou compresia și există o scurgere în acel cilindru. Celălalt mecanic a măsurat-o greșit. Cu stimă și încă o dată mulțumesc.