- Mulțumiri primite: 2
 Manuale de mecanică

Totul despre mecanică și noutăți tehnologice.
											Manuale de mecanică

Totul despre mecanică și noutăți tehnologice.

22-06-2025 Accesări: 6493 Tehnologie

19-06-2025 Accesări: 5013 Tehnologie

05-05-2025 Accesări: 5032 Tehnologie

09-08-2022 Accesări: 4803 Informatică

Salut tuturor. Aceasta este prima mea postare pe forum și, din câte văd, este foarte interesantă. Aș vrea să știu dacă cineva are vreo idee unde se află transponderul sau receptorul pentru semnalul cheii centrale. De zile întregi am reușit să deschid mașina direct doar cu cheia. Am pus o baterie nouă în telecomandă, am verificat toate siguranțele etc. În opinia mea, ca simplu amator, este fie modulul din cheie, fie antena receptorului din mașină. La unele modele este sub scaunul șoferului, dar la acesta nu o văd. Este un Hyundai Terracan 2.9 CRDi din 2005. Mulțumesc anticipat oricui poate clarifica această întrebare.
 Salut tuturor. Aceasta este prima mea postare pe forum și, din câte văd, este foarte interesantă. Aș vrea să știu dacă cineva are vreo idee unde se află transponderul sau receptorul pentru semnalul cheii centrale. De zile întregi am reușit să deschid mașina direct doar cu cheia. Am pus o baterie nouă în telecomandă, am verificat toate siguranțele etc. În opinia mea, ca simplu amator, este fie modulul din cheie, fie antena receptorului din mașină. La unele modele este sub scaunul șoferului, dar la acesta nu o văd. Este un Hyundai Terracan 2.9 CRDi din 2005. Mulțumesc anticipat oricui poate clarifica această întrebare.    Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

14 septembrie 2025
14 septembrie 2025