Căutare MDM

Buletin

defecțiune electrică la sistemul de iluminat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #43913 prin manual-mecanic
Salut tuturor, o zi bună. Acum câteva zile, în timp ce conduceam Nissanul meu Sentra automat din 1984, am dat peste o groapă și toate luminile s-au stins - semnalizatoarele laterale și spate, precum și farurile. Am rămas complet fără lumini; a rămas aprins un singur bec. Nu am observat până a doua zi, în principal pentru că nu era încă foarte întuneric. Inițial, am crezut că este o siguranță, dar cel puțin siguranțele din interior funcționează toate. Poate că groapa a fost o coincidență, dar aș aprecia foarte mult ajutorul dumneavoastră. Nu am capacul cutiei de siguranțe, așa că o poză cu una care să arate funcția fiecărei siguranțe și relee ar fi de mare ajutor. În al doilea rând, dacă m-ați putea ajuta să înțeleg asta, poate o schemă electrică ar fi de mare ajutor. Spuneți-mi dacă aveți întrebări. Mult succes tuturor!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #43916 prin manual-mecanic
Intervenție manual-mecanică privind defecțiunea electrică a sistemului de iluminat
Hei prietene, pentru asta e multimetrul. Trebuie să verifici firele electrice și tensiunea care ajunge la becuri. Dacă nu, atunci verificăm releele sau siguranțele. E doar o chestiune de verificare; nu ai nevoie de manual, mai ales că mașina e atât de veche, încât abia dacă mai are componente electrice.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #43918 prin manual-mecanic
Intervenție manual-mecanică privind defecțiunea electrică a sistemului de iluminat
Dacă a fost cauzat de groapă, atunci ar putea fi un scurtcircuit sau ceva s-a desprins. Verificați manual sistemul electric; s-ar putea chiar ca telecomanda să se fi desprins la impact și să fie nevoie doar să puneți ștecherul la loc și nimic mai mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #43922 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc amândurora pentru răspunsuri. Referitor la ce ați menționat despre multimetru, vă pot spune că nu primește curent. Deci, în ceea ce privește releele, nu știu cum să le verific dacă sunt deschise sau nu. Și nu știu exact unde să găsesc telecomanda, așa că aș aprecia foarte mult îndrumarea dumneavoastră. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #43930 prin manual-mecanic
Telecomanda este comutatorul din spatele volanului, unde aprinzi luminile, unde rotești butonul pentru a comuta între faza scurtă și faza lungă. Poate că pur și simplu s-a deconectat. Verifică asta mai întâi; e puțin probabil ca toate releele să se defecteze.