Căutare MDM

Buletin

defecțiune electrică la sistemul de iluminat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43913 prin manual-mecanic
Salut prieteni, bună dimineața, se pare că acum câteva zile, când conduceam vehiculul meu, un Nissan Sentra automat din 1984, am căzut într-o groapă și mi s-au stins luminile, atât semnalizatoarele laterale, cât și cele din spate, precum și iluminarea, adică am rămas fără lumini, a rămas doar o lumină aprinsă, nu mi-am dat seama de asta până a doua zi, în principal pentru că nu era încă foarte întuneric, chestia e că inițial am crezut că e o siguranță, care, cel puțin cele din interior funcționează toate, poate a fost o coincidență că am dat peste groapă, dar aș vrea să mă ajutați, nu am capacul cutiei de siguranțe așa că m-ar ajuta mult o imagine a uneia unde să se poată citi ce funcție are fiecare siguranță și releu din ea, și în al doilea rând, ajutați-mă să rezolv asta, poate dacă mă îndrumați cu o diagramă a luminilor mi-ar ușura mult lucrurile, orice suntem conștienți, salutări și succes prieteni...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43916 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual mecanic pe tema defecțiunilor electrice ale sistemului de iluminat
Salut prietene, pentru asta e multimetrul. Trebuie să verifici firele electrice și tensiunea care ajunge la becuri. Dacă nu, atunci trecem la relee sau siguranțe. E doar o chestiune de ce cauți. Nu ai nevoie de manual și, mai ales având în vedere anul fabricației mașinii, abia dacă au nimic electric.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43918 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual mecanic pe tema defecțiunilor electrice ale sistemului de iluminat
Dacă a fost cauzat de groapă, atunci ar putea fi o tăietură sau ceva s-a desprins. Verificați sistemul electric manual. Ar putea fi chiar și telecomanda s-a desprins la impact și este vorba doar de a pune ștecherul la loc și nimic mai mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43922 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc amândurora pentru răspunsuri. Referitor la ce mi-ați spus despre multimetru, vă pot spune că nu primește curent la nimic. Deci, în ceea ce privește releele, nu știu cum să le verific dacă sunt deschise sau nu. Iar în ceea ce privește telecomanda, nu știu exact unde o pot găsi, așa că aș aprecia foarte mult îndrumarea dumneavoastră. Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43930 prin manual-mecanic
Telecomanda este comanda de unde aprinzi luminile care merg în spatele volanului, de unde virezi și pui lumini de poziție joasă și înaltă, poate era scoasă din priză și nimic altceva, verifică asta mai întâi ca să se defecteze toate releele, e oarecum dificil.