Căutare MDM

Buletin

daihatsu charade 92 se supraincalzeste

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4048 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Daihatsu Charade 92 se supraîncălzește
PRIETENI, ESTE PRIMA DATĂ PE ACEST FORUM, NU ȘTIU DACĂ ACEST COMENTARIU CONTRIBUIE LA CEVA, DAIHATSU GS 1.3 AL MEU SE SUPRAÎNCĂLZEA, AM SCHIMBAT TOTUL CU EXCEPȚIA CAPACULUI RADIATORULUI, PE SCURT CAPACUL AVEA O MICĂ URME ÎN CAUCIUCUL DE ETANȘARE ȘI A PIERDUT PRESIUNE IAR ASTA L-A FĂCUT SĂ SE SUPRAÎNCĂLZEASCĂ, ESTE O POSIBILĂ SOLUȚIE IEFTINĂ, AȘA CĂ NU SE PIERDE NIMIC ÎNCERCÂND. ATE RAUL

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4051 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Daihatsu Charade 92 se supraîncălzește
Salut Raul, mulțumesc pentru mesajul tău. După cum am menționat mai sus, am schimbat capacul radiatorului, printre altele, și s-a rezolvat. Sunt doar puțin sceptic în legătură cu schimbarea condițiilor pe care am menționat-o.
Sper că s-a rezolvat cu siguranță.
Mulțumesc, Oscar.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 săptămâni #4104 prin manual-mecanic
Salut prieteni, temperatura ambientală a crescut din nou pe aici, iar Daihatsu-ul meu nu se supraîncălzește; funcționează ca înainte.
Pe scurt, soluția a fost înlocuită prin înlocuirea termostatului, schimbarea lichidului de răcire și înlocuirea capacului radiatorului.
Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri; au fost foarte utile.
Cu cele mai bune gânduri, Oscar.