Căutare MDM

Buletin

Probleme cu sunetul exterior la un Ford Explored din 1997

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43887 prin manual-mecanic
Când urcam o pantă abruptă, am decis să las schimbătorul de viteze în punctul mort, apoi să prind viteză și să introduc în a doua viteză fără să-i dau timp să schimbe în viteză. Acest lucru a provocat imediat un scrâșnet, ca o roată dințată sau o treaptă de viteză.
Ceea ce se întâmplă acum este că atunci când prind viteză și ridic piciorul de pe accelerație, scoate același sunet ca atunci când introduc vitezele la coborâre.
Nu am nicio problemă cu cutia de viteze pentru că funcționează bine. Doar că atunci când scot curentul, scoate sunetul. Poate cineva să-mi dea niște îndrumări? Dacă știe de ceva similar care i s-a întâmplat?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43962 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema problemelor cu sunetul exterior al unui Ford Explored din 1997
Poate fi ceva joc la arborele de transmisie și când trage, nu scoate niciun sunet, dar dacă îl slăbești, dinții dintre pinioane aproape se ating. Mi s-a întâmplat și mie cu un Peugeot. Se întâmplă, nu e că se întâmplă ceva, ci doar că pinioanele sunt deja deteriorate... nimic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43965 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema problemelor cu sunetul exterior al unui Ford Explored din 1997
Bună ziua, verifică șurubul care se conectează la cutia satelit; s-ar putea să fie rupt. Verifică traversele axului. (Cutia satelit este în diferențial.)