Căutare MDM

Buletin

temperatură excesivă?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43883 prin manual-mecanic
Temperatură excesivă? Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sper că sunteți bine.
Am de-a face cu un Vivaro DCi, în care am instalat un motor de la o Laguna care a fost avariată și are un kilometraj mic. Problema este că am testat motorul de două ori și, deși motorul este nou, cred că se supraîncălzește. Ce ar trebui să fac? Sunt atât de norocos. Aveți idei?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43894 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema temperaturii excesive?
Primul lucru de făcut este să verificați dacă termostatul funcționează corect și nu este blocat, apoi verificați dacă ventilatorul electric este reglat corect la temperatura corectă. Spuneți-ne cum merge. Cu cele mai bune urări. :(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43896 prin manual-mecanic
De asemenea, demonstrează că pompa de apă funcționează prin circulația apei, pentru că, chiar dacă termostatul este bun, dacă îi lipsesc paletele sau se rotește fără a trage turbina, este ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat... s-au mai văzut lucruri de genul acesta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43903 prin manual-mecanic
Ce vrei să spui prin excesiv? Pentru că îmi amintesc că motoarele Renault merg mai tare decât în mod normal, adică în jur de 96 de grade e normal, dar ce spun membrii forumului e corect. Verifică termostatul și verifică becul de temperatură. Poți seta o valoare mai mică dacă dorești, sau pur și simplu poți instala una în paralel dacă nu ai o problemă cu electronica.