Căutare MDM

Buletin

Fum alb

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 13 ore #43840 prin manual-mecanic
Fum alb Publicat de manual-mecanica
Bună seara, am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Am o camionetă Toyota Prado din 2004. Motorul tocmai a fost revizuit. Compresia este optimă la 440 psi. Este un motor 1KZ-TE. Problema este că atunci când se încălzește, începe să iasă fum alb din evacuare și miroase a motorină nearsă. Ustură ochii când te apropii. Mă întrebam dacă îmi puteți da niște îndrumări. V-aș fi foarte recunoscător. Notă: Acest motor este turbo și are intercooler.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #44086 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema fumului alb
Salut, mi se pare că pompa de injecție este sincronizată greșit, poate, sau lanțul de distribuție este sincronizat greșit. Verifică punctele de sincronizare și sincronizarea injectorului. Nu mă pot gândi la nimic altceva acum. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #44198 prin manual-mecanic
Salut Jamosa.
Pe lângă ce îți spune Ismael, verifică dacă nivelul apei scade. Ar putea fi din cauza curgerilor de la răcitorul turbocompresorului. De asemenea, s-ar putea să existe scurgeri de apă printr-un cilindru. Mâncărimea ochilor se datorează arderii slabe care cauzează defectul. Mult succes,
Miguel.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #44199 prin manual-mecanic
Uite, mi se pare că e un injector care pierde apă și nu pulverizează.