Căutare MDM

Buletin

Dodge Ram 2500

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 zi #43830 prin manual-mecanic
Doger Ram 2500 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor.
Am un Dodge Ram 2500 cu o problemă: turațiile sunt blocate, zdrăngănesc și scad încet.
Scanerul arată coduri: P2509 și P1757. Am șters codul și a returnat codul P1757.
Dacă cineva are o situație similară sau o soluție, orice sfat ar fi foarte apreciat. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 zi #43832 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul Doger Ram 2500
Anul și motorul?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43857 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul Doger Ram 2500
Codul P2509 se referă la o defecțiune a memoriei interne, dar aceasta este foarte rară, iar dacă la ștergere nu mai apare, este pentru că poate bateria s-a descărcat sau, mai bine spus, bateria este descărcată și de aceea a stocat acea defecțiune, iar celălalt DTC se referă la o presiune scăzută a regulatorului de presiune. Aceasta ar putea fi cauzată de turația scăzută pe care o menționezi sau de o defecțiune a transmisiei, fie electrică, fie hidraulică. Dacă problema ta este că vehiculul nu accelerează și turația scad pe măsură ce se defectează mai mult până ajunge la punctul de oprire, cel mai bine este să testezi presiunea combustibilului, presiunea de transfer electric ar putea fi scăzută. Am avut o problemă cu un Ford, a funcționat normal, dar pe măsură ce se încălzea, se defectează la turație mare până ajunge la punctul în care nu se mai mișca înainte și se oprește, specificația, dacă nu mă înșel, era de 75 psi, iar când se defectează, presiunea a scăzut la 20 psi. Nu ar strica să verifici presiunea uleiului de transmisie pentru codul de eroare pe care îl întâmpini. Dacă ai întrebări, suntem cu toții la dispoziția ta. :)