Căutare MDM

Buletin

Problemă cu gradarea cablului ambreiajului la Matiz din 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43808 prin manual-mecanic
Salutări, sunt nou pe forum. Sunt din Venezuela.
Am o problemă cu Matiz-ul meu din 2001. Acum câteva zile, în timp ce conduceam, am auzit un mic zgomot metalic, iar apoi ambreiajul s-a dezacordat. Când am văzut că cablul era în stare proastă, am cumpărat unul și l-am instalat, dar acum nu se mai reglează. Anterior, vehiculul a făcut același lucru, și am reglat doar cablul și asta a fost tot, dar de data aceasta nu se mai reglează. E ca și cum cablul ar fi fost prea lung. Cu toate acestea, brațul ambreiajului din cutia de viteze se schimbă corect. Nu știu dacă a fost din cauză că brațul cutiei de viteze s-a deplasat din poziție și trebuie să slăbesc șurubul care îl ține în poziție (dacă este posibil). Mulțumesc anticipat pentru ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43810 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema: Problemă cu reglarea cablului ambreiajului la Matiz 2001
Ai grijă, ai o problemă cu puntea sau pedaliera, unde se montează pedalele. Trebuie să o schimbi. E stricată sau îndoită, poți avea un accident. Repar-o sau schimb-o urgent.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43815 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema: Problemă cu reglarea cablului ambreiajului la Matiz 2001
A, am uitat, ar putea fi bucșa pedalei din cauza uzurii.