Căutare MDM

Buletin

arborele de transmisie al punții față

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43752 prin manual-mecanic
Bara de transmisie a punții față Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Hyundai Lantra 1.9 diesel din 2000, iar la turații mici, motorul scoate un zgomot de scrâșnet, apoi se oprește. Aș vrea să știu ce piesă face zgomotul și cum o pot înlocui. Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43761 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema barei de transmisie a punții față
Prietene, e foarte greu să te ajut fără să auzi zgomotul, practic ar trebui să verifici puntea față mai întâi ridicând roțile și să vezi dacă există joc în vreuna dintre componente, acum te referi la un zgomot de motor, dacă acesta este cazul motorul ar trebui să scoată zgomot fără să miște mașina, dacă zgomotul apare la mișcarea vehiculului atunci ar fi de la tren sau de la o componentă, dar ar trebui să fii puțin mai precis înainte de a pune întrebarea pentru a te putea ajuta mai bine, dacă este la virare, când conduci în linie dreaptă, dacă este cu o anumită viteză, atunci te-am putea ghida mai bine, dacă nu ar putea fi omocinetic, rulment sferic, amortizoare etc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.