Căutare MDM

Buletin

Nissan Sentra B15

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #43728 prin manual-mecanic
Nissan Sentra B15 Publicat de manual-mecanica
Salut, dragi membri ai forumului, am revizuit complet un motor QG18 la un Nissan Sentra și motorul este perfect. Singurul lucru pe care mi l-a cerut clientul a fost să schimb filtrul și uleiul la transmisia automată. Când am testat-o, nu schimba corect treptele. Când accelerez, nu schimbă, crește turația și nu schimbă. Când eliberez pedala, schimbă. Aș aprecia orice feedback pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme. Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #43733 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul Nissan Sentra B15
Ar putea fi aer în sistemul de ulei al cutiei de viteze sau verificați reglajul cablului care merge de la cutia de viteze la corpul clapetei de accelerație al mașinii pentru a vă asigura că nu este slăbit.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #43755 prin manual-mecanic
Am dus-o la un tehnician specializat în transmisii automate și mi-a spus că transmisia era perfectă și că convertorul catalitic din sistemul de evacuare era înfundat. Am scos convertorul catalitic și a fost un remediu miraculos.
Am fost recunoscător pentru atenția acordată.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43876 prin manual-mecanic
Salut amordok, îți spun ceva ce ai încetat să faci sau să efectuezi și nu ai luat în considerare, da, când ai reparat motorul ar fi trebuit să verifici convertorul catalitic în caz că era înfundat sau deteriorat în interior, precum și presiunea pompei de combustibil și, în funcție de kilometrajul pe care îl are mașina, permite-mi să-ți spun că ai rezolvat o problemă și ai cauzat o alta mai puțin vizibilă, dar mai importantă decât lipsa de putere, îți voi spune, prin scoaterea completă a convertorului catalitic din sistemul de evacuare, nu mai ai monitorizare a senzorilor de oxigen și aceștia nu mai trimit semnal către compresor, motiv pentru care face ca raportul de ardere să fie mai bogat, motiv pentru care vei avea un consum mai mare de benzină și nu va trece verificarea dacă o verifică sau o sari peste, știu că convertorul catalitic nu este atât de ieftin, dar este mai bine să investești puțin mai mult și să nu cheltuiești mai mult pe benzină, care în viitor este mai scumpă decât același convertor catalitic și nu dăunăm mediului și sinelui sau nu ar fi mai bine așa. Mi-aș dori să fim mai conștienți de mediul în care trăim. Suntem deja plini de dioxid de carbon până la gât și ne ucidem singuri cu atâta cancer pulmonar sau oriunde se adăpostește virusul. Reflectați și faceți-vă clienții să reflecteze. Salutări din Mexico City.