Căutare MDM

Buletin

LIPSĂ DE PUTERE ȘI EXCES DE COMBUSTIBIL KIA SPORT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #43684 prin manual-mecanic
Bună dimineața, am probleme cu Kia Sportage-ul meu din 1994. A început brusc să se chinuie, iar consumul de combustibil a crescut dramatic. Am dus-o la o reprezentanță Kia, iar mecanicul m-a șocat spunând că reparația ar putea costa între 3.000 și 6.000 de dolari. Practic a dat totul fără valoare. Aș vrea să știu dacă cineva are vreo idee despre această problemă care m-ar putea ajuta. Aș fi foarte recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #43687 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema LIPSEI DE PUTERE ȘI EXCESUL DE COMBUSTIBIL LA KIA SPORT
Dacă ești în apropierea unui AutoZone, du-l acolo pentru a fi scanat. Nu percep taxe și vând piesele și senzorii care ar putea funcționa defectuos. Dar dacă nu vrei să le cumperi, nu trebuie. Dacă nu există un AutoZone în apropiere, du-l la un atelier unde îți pot scana mașina și îți pot spune care este problema. Dacă problema este cauzată de un senzor, te vor taxa. Poți întreba cât costă scanarea, ca să știi cu ce ai de-a face. Odată, cineva mi-a adus o mașină care consuma multă benzină, iar motorul nu avea putere. S-a dovedit a fi pompa de combustibil; aceasta furniza mai multă presiune decât era nevoie de mașina. Asta era problema. Când senzorul MAP sau MAF se defectează, poate cauza și această problemă. Mult noroc, prietene. Scanează-l!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #43689 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema LIPSEI DE PUTERE ȘI EXCESUL DE COMBUSTIBIL LA KIA SPORT
Ați putea, vă rog, să oferiți mai multe informații, cum ar fi tipul motorului și tipul de combustibil, pentru a ajuta la excluderea posibilelor defecțiuni?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #43709 prin manual-mecanic
Dacă e vorba de Kia cu injecție de combustibil, care are patru injectoare (două portocalii și două verzi), aș paria că problema sunt injectoarele verzi, dar avem nevoie de puțin mai multe informații.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #43722 prin manual-mecanic
Îmi pare rău, prieteni, că nu am inclus celelalte detalii, dar sunt foarte nou în acest domeniu și este, de asemenea, prima dată când cumpăr un vehicul. Ceea ce vă pot spune este că este un Kia Sportage din 1994, benzină, 4x4, transmisie manuală, cu 4 injectoare și un motor de 2.0L. Dacă mi-ați putea spune mai multe despre aceste lucruri sau despre tipul motorului, ca să-l pot identifica, v-aș aprecia. Oricum, Kia l-a scanat și el, dar rezultatul nu a fost deloc satisfăcător. Ceea ce vă pot spune este că și sistemul electric are probleme. Mă gândesc... Să fi verificat mai întâi această piesă pentru a o exclude sau ce părere aveți? Vă mulțumesc foarte mult pentru contribuție.