Căutare MDM

Buletin

LIPSĂ DE PUTERE ȘI EXCES DE COMBUSTIBIL KIA SPORT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43684 prin manual-mecanic
BUNĂ DIMINEAȚA, AM PROBLEME CU KIA SPORTAGE 94, DINTR-UN MOMENT ÎN ALTUL A FOST FORȚATĂ ȘI CONSUMUL DE COMBUSTIBIL A CRESCUT EXAGERAT, AM DUS-O LA UN ATELIER KIA ȘI TEHNICIANUL M-A LĂSAT FĂRĂ CUVINTE SPUNÂNDU-MI CĂ REPARAȚIA M-AR PUTEA COSTĂ DE LA 3.000 LA 6.000 DE DOLARI, PRACTIC A FĂCUT-O DISPĂRUTĂ, AȘ VREA SĂ ȘTIU DACĂ CINEVA ARE UN RĂSPUNS LA ACEASTĂ PROBLEMĂ CARE M-AR PUTEA AJUTA, AȘ APRECIA FOARTE MULT.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43687 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: LIPSA DE PUTERE ȘI EXCES DE COMBUSTIBIL KIA SPOR
Dacă ești aproape de o zonă automată, du-o la scanare, nu percep taxe, vând piese de schimb și senzorii care s-ar putea defecta, dar dacă nu vrei să le cumperi, nu le cumpăra, dacă nu există o zonă automată în apropiere, du-o la un atelier unde o scanează ca să-ți spună care e vina ta, dacă e un senzor care cauzează defecțiunea, doar te vor taxa, poți întreba cât costă scanarea ca să știi ce folosești, odată mi-au adus o mașină care consuma multă benzină și motorul nu avea putere și pompa de combustibil era cea care dădea mai multă presiune decât avea nevoie mașina și asta era vina, când senzorul MAP sau MAF cedează, dau și această defecțiune, mult noroc, prietene, scanează-o

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43689 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: LIPSA DE PUTERE ȘI EXCES DE COMBUSTIBIL KIA SPOR
Ați putea, vă rog, să oferiți mai multe informații, tipul de motor și combustibilul, pentru a vă ajuta să excludeți eventualele defecțiuni?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43709 prin manual-mecanic
Uite, dacă e Kia-ul injectat care are 4 injectoare, două portocalii și două verzi, pot paria că injectoarele verzi sunt problema, dar e adevărat, avem nevoie de puțin mai multe date.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43722 prin manual-mecanic
PĂCAT PRIETENI, CĂ NU AM PUS CELELALTE DATE, DAR SUNT CHIAR NOU ÎN ASTA, ȘI ESTE ȘI PRIMA DATĂ CÂND CUMPĂR UN VEHICUL, CE VĂ POT INFORMA ESTE CĂ ESTE UN KIA SPORTAGE MODEL 94, BENZINĂ 4X4 ȘI CUTIE DE VITEZE MECANICĂ, CU 4 INJECTOARE ȘI 2.000 CC, DACĂ M-AȚI PUTEA ILUSTRA MAI MULTE DESPRE ACESTE SUBIECTE SAU DESPRE TIPUL DE MOTOR PENTRU A PUTEA ȘI AȘTEPTA CUM SĂ-L IDENTIFIC, AȘ APRECIA ȘI EU, ÎN ORICE FEL, LA KIA L-AU SCANAT ȘI EI, DAR RĂSPUNSUL NU A FOST DELOC SATISFĂCĂTOR, CE VĂ POT SPUNE ESTE CĂ ȘI PARTEA ELECTRICĂ PREZINTĂ DEFECTE, MĂ GÂNDESC SĂ REVIZUISC ACEASTĂ PIESĂ ÎNTÂI PENTRU A O ARUNCA, SAU CE SPUNEȚI? VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT PENTRU CONTRIBUȚIILE VOASTRE