Căutare MDM

Buletin

strângerea arborelui cotit și a bielelor motorului BKD 2.0TDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #43683 prin manual-mecanic
Bună dimineața, problema este că am un Audi A3 8p cu motor bkd, mașina a rămas fără presiune de ulei și, așa cum este în general, a rămas fără lubrifiant în bielă și lagărele principale și trebuie să știu ce cuplu de strângere are nevoie, nu sunt foarte expert în domeniu și aș vrea să știu și ce părți ale motorului, în afară de cele descrise, turbo și pompa de ulei în sine, pot fi afectate de această defecțiune. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #43685 prin manual-mecanic

Încărcat cu ImageShack.us

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #43686 prin manual-mecanic
Fie ți-a rămas uleiul, fie pompa e defectă. Verifică cilindrii, înlocuiește toți rulmenții arborelui cotit și ai arborelui cu came, înlocuiește garnitura chiulasei, garniturile și, cu puțin noroc, turbo-ul va fi bine.
Ține minte că șuruburile chiulasei se slăbesc foarte încet în spirală sau în cruce și la fel fac și când sunt strânse.
Sper că fotografia te ajută.